Specialisten

Een nieuwbouwwoning: Snel een hypotheek tegen een scherp tarief

Je hebt een nieuwbouwwoning op het oog. Er zijn veel gegadigden en je moet snel beslissen of je ervoor wilt gaan. Een hypotheek binnen twee dagen? Het lijkt onmogelijk, maar wat zou het heerlijk zijn wanneer het wél kon. Hoef je je daar niet meer druk om te maken en kun je gaan dromen over de inrichting. Bij FinFit kan het wél: mits alle benodigde papieren in huis zijn. Vanaf dat moment kan het heel snel gaan. En ook nog eens voor een hele scherpe prijs.

Bij FinFit word je voorzien van een gratis en onafhankelijk advies over hypotheken. In een kennismakingsgesprek wordt er gekeken naar je persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld: wat is je inkomen? Heb je een tijdelijk contract? Wat zijn je mogelijkheden? Wat is in jouw geval de hypotheek die het beste bij jou past? Ook als je een (net startende) ZZP-er bent of een tijdelijk contract hebt kun je bij FinFit terecht. “We kijken altijd naar de persoonlijke situatie en de mogelijkheden die daarbij passen. Vaak geldt, dat hoe eerder je langskomt voor een gratis advies, hoe groter de kans van slagen is”, vertelt Willem Westerweel, adviseur van FinFit. “Je kunt bij ons langskomen op kantoor, maar we kunnen ook afspreken via Skype.”

Zodra de opdracht is gegeven tot het zoeken van de best passende hypotheek, gaat FinFit aan de slag. Na uitvoerig en zorgvuldig onderzoek wordt er een top 5 van hypotheken met de laagste rente samengesteld. Daaruit wordt de hypotheek met de beste voorwaarden bij jouw situatie geselecteerd. “Onze aandacht voor de klant is daarbij buitengewoon. Iedere hypotheek wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de persoon, de situatie, de wensen en mogelijkheden. Ook in de toekomst moet je hypotheek nog passend zijn. Ook daar letten we op.”

Volgens Willem Westerweel biedt FinFit de scherpste tarieven van Nederland.
Bovendien wordt er bijzonder snel gewerkt. “Wanneer alle benodigde papieren zoals werkgeversverklaringen en loonstrookjes binnen zijn, kan er vaak nog dezelfde dag uitsluitsel gegeven worden door de hypotheekverstrekker.

Onze grootste prioriteit is dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Want dan kan de droom- nieuwbouwwoning worden aangekocht. Als dat zo snel lukt dan hebben ook wij daar plezier in.”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.