Lokaal nieuws maandag 09 maart 2020 Bron: De Groene Hoogte

Inschrijving fase 4 gesloten

De inschrijving voor fase 4 is gesloten. De makelaars nemen vandaag/morgen contact op met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. 

Als de kandidaten allemaal gebeld zijn zullen wij een e-mail sturen naar alle inschrijvers, die geen woning toegewezen hebben gekregen, met de melding dat zij niet bij de eerste ronde van de toewijzing zitten.

Mochten er kandidaten afzien van een woning, wordt er opnieuw een toewijzingsronde (met loting e.d.) gedaan. Je maakt dus nog steeds kans op een woning.   

Doordat er elke ronde weer een toewijzing en loting wordt gedaan, kunnen we helaas geen indicatie afgeven over jouw kansen op een woning.

Zodra er voor alle woningen een koop-/aannemingsovereenkomst is getekend laten we dit uiteraard weten.

Meer weten over De Groene Hoogte

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden