Wandgrimeurs
Lokaal nieuws donderdag 09 februari 2023 Bron: Wonen OpZuid

Geef het bouwnummer van uw voorkeur door!

Lees hieronder alles wat van belang is om te weten!

Wat betekent een pre-sale?
De voorinschrijving (pre-sale) wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere appartementen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel u een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Op het moment dat alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 

Online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u HIER in als geïnteresseerde in het project OpZuid Soest en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. U kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven.

Is er een woning van uw voorkeur beschikbaar?
Dan nemen wij telefonisch contact met u op, waarna u wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Heeft u geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een appartement beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.

Appartement aan u toegewezen? U heeft het eerste recht tot koop!
Wanneer u een appartement krijgt toegewezen, gaan wij de concept verkooptekeningen met u doornemen, uw woonwensen bespreken en u informeren over het verdere aankooptraject. Blijft u na het gesprek enthousiast? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst. U betaalt € 250,- voor een reservering. Het appartement blijft exclusief voor u gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met Majoor Makelaars via telefoonnummer 035-603 6282 of e-mail info@makelaarsmajoor.nl.

Meer weten over Wonen OpZuid

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden