Wandgrimeurs
Lokaal nieuws dinsdag 04 april 2023 Bron: Wonen OpZuid

De verkoop is gestart!

Na een succesvolle pre-sale waarin veel belangstellenden een appartement hebben gereserveerd, is de verkoop gestart! En goed nieuws: er zijn nog appartementen beschikbaar! De verkoopprijzen en de contractstukken, zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving zijn gepubliceerd op deze website.

Hoe komt u in aanmerking voor een appartement?
In OpZuid komen in totaal 45 appartementen. Welke appartement past bij u? Klik hier voor alle beschikbare types en bouwnummers.

Bij registratie als belangstellende in het project OpZuid maakt u via de website een account aan in 'Mijn VanWonen’. Nadat u uw account heeft aangemaakt en deze heeft bevestigd via de mail, vindt u in uw accountomgeving het online inschrijfformulier waar u kunt inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur.

Is er een appartement voor u beschikbaar? 
Dan neemt Majoor Makelaars contact met u op. U krijgt dan een optie op het bouwnummer en er wordt een afspraak ingepland. Tijdens dit verkoopgesprek wordt u alles verteld over het appartement en ontvangt u de contractmap met alle verkoopinformatie. Deze informatie is voor u persoonlijk beschikbaar in 'Mijn VanWonen'.

Verwachting start bouw
We verwachten in het najaar te starten met de bouw van de appartementen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Edwin Majoor van Majoor Makelaars uit Soest via telefoonnummer 035-603 62 82. 

Meer weten over Wonen OpZuid

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden