Wandgrimeurs
Lokaal nieuws woensdag 03 mei 2023 Bron: Wonen OpZuid

Inloopavond start verkoop

Op donderdagavond 11 mei aanstaande organiseren wij een informatiemoment van 18:30 uur tot 20:00 uur in de voormalige showroom aan de Soesterbergsestraat 2a in Soest.

Komt u ook op onze inloopavond op donderdag 11 mei aanstaande?
Wij organiseren dit informatiemoment van 18:30 uur tot 20:00 uur in de voormalige showroom aan de Soesterbergsestraat 2a in Soest. U bent van harte welkom

De verkoop van de 45 appartementen van OpZuid is gestart. Op de informatieavond informeren wij u over de beschikbare appartementen, we laten u zien waar de appartementen exact komen en wat uw uitzicht wordt? 

Onder het genot van een hapje en een drankje verstrekken wij u geheel vrijblijvend alle informatie over de appartementen. U ontvangt van ons de verkoopbrochure en de contractstukken liggen ter inzage. Is het appartement van uw voorkeur nog beschikbaar, dan kunnen wij ter plekke een afspraak met u maken voor een individueel verkoopgesprek.

Bent u al koper of optant van een woning van OpZuid, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Een leuk moment om alvast eens kennis te maken met ons gehele projectteam.

Meer weten over Wonen OpZuid

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden