Wandgrimeurs
Lokaal nieuws woensdag 10 mei 2023 Bron: Wonen OpZuid

Lagere hypotheekrente door NHG

Bij OpZuid hebben we 33 appartementen met een koopsom onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. Met een hypotheek met NHG krijgt u korting op de hypotheekrente. Daarnaast biedt NHG nog tal van andere mogelijkheden.

Sinds januari 2023 ligt de grens van de Nationale Hypotheek Garantie op €405.000,-. Voor een woning met een koopsom onder de NHG-grens hanteren diverse geldverstrekkers een extra lagere hypotheekrente. Bij OpZuid hebben we 33 appartementen met een koopsom onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. 

Bovendien biedt de Nationale Hypotheek Garantie u als koper ook extra bescherming. U kunt bijvoorbeeld in moeilijke tijden uw woonlasten tijdelijk verlagen en wanneer u buiten uw schuld noodgedwongen uw woning moet verkopen kan zelfs uw restschuld worden kwijtgescholden. Lees meer hierover op de pagina van de Rijksoverheid. 

De NGH-garantie is een verantwoorde optie voor senioren, starters, ondernemers en flexwerkers en uitzendkrachten. Via de hyperlinkjes treft u meer informatie hierover aan. Een ervaren hypotheekadviseur kan u hierover ook uitgebreid informeren.

Meer weten over Wonen OpZuid

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden