Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod
Lokaal nieuws donderdag 21 september 2023 Bron: Wonen OpZuid

NVM Open huizen dag op zaterdag 30 september

Op zaterdag 30 september aanstaande is de NVM Open Huizen Dag. De NVM heeft deze dag in het leven geroepen zodat woningzoekenden deze dag geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag kunnen bezichtigen.

De appartementen van OpZuid Soest zijn nog niet in aanbouw. Desondanks kunt u ons project bezichtigen. Van 11.00 uur tot 15.00 uur stellen wij de toekomstige bouwlocatie - de voormalige autoshowroom - aan de Soesterbergsestraat 2a open voor woningzoekenden. In de showroom staat een prachtige maquette van het bouwplan en u kunt deze dag een aantal appartementen door middel van een 3D bril virtueel bezichtigen. Een unieke ervaring!

Uiteraard zijn wij aanwezig om uw vragen over de appartementen, het verkoopproces en de planning te beantwoorden. Zien wij u op zaterdag 30 september? U bent van harte welkom.

Meer weten over Wonen OpZuid

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden