BoschStraet Soesterberg

Soest
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
107 - 180m2
Kaveloppervlak
127 - 431m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

WELKOM IN BOSCHSTRAET

Stijlvol wonen in Soesterberg, dat doet u in één van de bijzondere nieuwbouwwoningen van BoschStraet. BoschStraet is een schitterend nieuwbouwplan met vijftien unieke woningen. Hier komt dorpse architectuur en de gezelligheid van wonen in een autoluw hofje samen met alle gemakken en comfort die bij nieuwbouw horen.

Met de ligging aan 't Zwarte Wegje geniet u van een heerlijk groene en rustgevende woonomgeving die al helemaal af is. De dagelijkse voorzieningen vindt u op fietsafstand in het dorpscentrum van Soesterberg. Behoefte aan het bruisende stadsleven? Dankzij de gunstige ligging nabij de A28 bereikt u Utrecht en Amersfoort in een mum van tijd!

Meer informatie

Kenmerken

Project
BoschStraet Soesterberg
Koopwoningen
15
Prijs
€ 225.000,- tot € 600.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden