Den Bergh - Soesterberg

Soest
Actueel aanbod

€ 360.900,- tot € 360.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
79 - 79m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Wonen in het dorpshart van Soesterberg
Elk dorp heeft een hart nodig. Een centrale plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en een plek die een dorp kracht en identiteit geeft. Plan Den Bergh wordt het nieuwe dorpshart van Soesterberg. Een prachtig centrumplan waardoor het dorp weer energie en elan krijgt. Met ruimte voor horeca en maatschappelijke functies, maar ook een bijzondere plek om te wonen.

De locatie van het nieuwe dorpshart ligt aan de ontsluitingswegen van Soesterberg. Hierdoor is de locatie een belangrijke entree voor het dorp. Daarmee is de bestaande winkelstraat (Rademakerstraat) een belangrijke as door het dorp. De nieuwe woonlocatie is hiermee onderdeel van het winkelgebied en geeft Soesterberg een belangrijk verblijfsgebied waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Alles in de buurt
Soesterberg, centraler kunt u bijna niet wonen in Nederland. Midden op de Utrechtse Heuvelrug. Daarbij is de bereikbaarheid van het dorp uitstekend. De A28 en de N237 zorgen voor een perfecte ontsluiting. Het resultaat: u woont hier in alle rust, maar met 20 minuten rijden geniet u van de levendigheid in Utrecht of Amersfoort. Bus 52 rijdt door het dorp en brengt u naar Utrecht, Zeist of Amersfoort. U heeft alles comfortabel in de buurt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Den Bergh - Soesterberg
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 360.900,- tot € 360.900,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden