webdesign bureau

SuysenBosch

Soest - Soest
Archief

€ 835.000,- tot € 1.050.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
188 - 197m2
Kaveloppervlak
394 - 872m2
Inhoud
510 - 540m3
Aantal slaapkamer(s)
6 - 7

Over dit project

DIT PROJECT IS UITVERKOCHT!

SuysenBosch te Soest is Luxe wonen naar eigen wens.

Wilt u duurzaam en riant wonen in het prachtige Soest te midden van de natuurreservaten Soesterveen en Lange Duinen? Op een steenworp afstand van de vele sportvoorzieningen die in de buurt aanwezig zijn zoals een: hockey-, voetbal-, honkbal-, atletiek- en tennisvereniging. Schrijf u dan nu in voor één van de vijf charmante villa’s in Soest.

Project Suysenbosch is centraal gelegen in een prachtige groene omgeving. Slechts binnen een halfuur staat u in het centrum van Utrecht en binnen twintig minuten in het centrum van Amersfoort. Binnen een kwartier rijden bent u op de A1, A27 en de A2.
Het project zal gerealiseerd worden aan het 1e Heezerlaantje aan de rand van Soest en is gunstig gelegen ten opzichte van diverse horecagelegenheden, supermarkten, basisscholen, busstations en gezondheidsvoorzieningen waaronder een tandarts, huisarts en een apotheek. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te recreëren, doordat onder andere dierenpark Amersfoort en Golfclub ‘de Lage Vuursche’ om de hoek liggen.

Op deze prachtige locatie worden vijf luxueuze duurzame villa’s gebouwd waaronder vier twee-onder-een kap villa’s en één vrijstaande villa. Het ontwerp komt van de hand van architect Jan Bloemendal. Het project wordt uitgevoerd in een unieke combinatie van zelfbouw en projectmatige bouw. Dit is een vorm van samen bouwen waarbij u wel zelf keuzes kunt maken ten aanzien van de woning, maar niet de zorgen heeft. Deze vorm van bouwen heet ook wel mede opdrachtgeverschap. Hierbij krijgt u dus de mogelijkheid om met de architect aan tafel te gaan en uw droomhuis naar eigen wens vorm te geven.

VON-prijzen
•Twee-onder-een-kap villa’s: € 835.000 - € 845.000
•Vrijstaande villa: € 1.050.000

De vier twee-onder-een kap villa’s hebben een woonoppervlakte vanaf 188 m2 op ruime percelen met de achtertuinen gelegen op het zuidoosten. Alle villa's hebben standaard een garage. Daarnaast worden de woningen luxe afgewerkt met onder andere hoogwaardige sanitair van Villeroy & Boch. De vrijstaande wit gekeimde villa is ontworpen met rieten kap op een royaal perceel van circa 900 m2 en heeft een woonoppervlakte vanaf 197 m2.

De villa's zijn energieneutraal, worden uitgevoerd met een EPC van 0,0 en zijn gasloos. Daarbij worden ze voorzien van onder andere vloerverwarming en zonnepanelen. Kortom een optimaal wooncomfort met een zeer lage energierekening!
Heeft u belangstelling voor de luxe villa’s in dit project? Schrijf u dan nu in via onderstaande link!


PROJECTWEBSITE
www.Suysenbosch.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
SuysenBosch
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs
€ 835.000,- tot € 1.050.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden