Wonen OpZuid

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Soest - Soest
Actueel aanbod

€ 249.900,- tot € 655.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
35 - 108m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Aan de rand van het charmante centrum van Soest-Zuid, prachtig gelegen direct aan De Eng realiseert gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen het project OpZuid. Knus en gezellig, duurzaam en gasloos, de eerste fase van OpZuid bestaat uit een appartementencomplex van vier geschakelde gebouwen met in totaal 45 appartementen. Een fijne woonplek voor jong en oud.

De voormalige autoshowroom en -garage aan de Soesterbergsestraat maakt gefaseerd plaats voor appartementen rondom een gezellige binnenplein. Dit plein is straks één van de groene aders van De Eng, een plek waar buren elkaar ontmoeten.

De appartementen variëren in grootte van ca. 35m2 tot ca. 111m2. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, minimaal 1 slaapkamer, een badkamer, een berging in de stallingsgarage en een fijne loggia, waar men het hele jaar door heerlijk overdekt buiten kan zitten. Auto’s en fietsen worden uit het zicht geparkeerd in de stallingsgarage.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen OpZuid
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
45 van 45 beschikbaar
Prijs
€ 249.900,- tot € 655.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden