Actueel

Nieuws

Inschrijving fase 2 gesloten Lokaal nieuws maandag 03 juni 2019

Inschrijving fase 2 gesloten

De inschrijving voor de 27 woningen in fase 2 is gesloten. 

De inschrijving voor de 27 woningen in fase 2 is gesloten. Schrijf je in als reservekandidaat. Mocht er dan een woning vrijkomen neemt de makelaar contact op met je op. 

Verkoop fase 2 gestart Lokaal nieuws vrijdag 17 mei 2019

Verkoop fase 2 gestart

De verkoop van de 27 woningen in fase 2 is van start gegaan. De inschrijving duurt tot en met 2 juni 2019.

De verkoop van de 27 woningen in fase 2 is van start gegaan. De inschrijving duurt tot en met zondag 2 juni 2019 23.59 uur.

Alle verkoopdocumentatie is te downloaden zodat je een goede keuze kunt maken. De inschrijving verloopt via het digitale inschrijfformulier in je account. Heb je nog geen account dan kun je je hier inschrijven. 

16 mei 2019 start de verkoop Lokaal nieuws vrijdag 03 mei 2019

16 mei 2019 start de verkoop

Op donderdag 16 mei as. start de verkoop van 27 woningen in fase 2 van de Groene Hoogte.

Op donderdag 16 mei as. start de verkoop van 27 woningen in fase 2 van de Groene Hoogte.

Je bent tussen 19.00 -21.00 uur van harte welkom in de Ceciliakapel van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg

Tijdens deze start verkoop kun je kennis maken met het project en alle woningtypen in deze fase. Je krijgt het magazine, de prijslijst en de inschrijfdocumentatie. Je kunt vragen stellen aan het aanwezige projectteam. Vanaf 16 mei start ook de inschrijfperiode. Meer informatie hierover ontvang je tijdens de start verkoop.

Geef jouw favoriete bouwnummer door Lokaal nieuws dinsdag 09 april 2019

Geef jouw favoriete bouwnummer door

Neem snel een kijkje en geef jouw favoriete bouwnummer door! Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met donderdag 2 mei 2019!

Op deze website staat nu een interactieve situatiekaart. Hier zie je per bouwnummer de impressies, plattegronden en prijsranges van de woningen. Ook kun je vanaf nu vrijblijvend jouw voorkeur voor jouw favoriete bouwnummer doorgeven en hiermee een streepje voor krijgen bij de toewijzing. 

Let op: dit is nog geen officiële inschrijving. Definitief inschrijven kan vanaf  de start verkoop.

Neem snel een kijkje en geef jouw favoriete bouwnummer door! Je bouwnummervoorkeur doorgeven kan tot en met donderdag 2 mei 2019.

Binnenkort in verkoop: fase 2 Lokaal nieuws maandag 08 april 2019

Binnenkort in verkoop: fase 2

Naar verwachting kan de verkoop van fase 2 in mei 2019 van start gaan. Dit betreft 27 woningen in deelplan west. 

Naar verwachting kan de verkoop van fase 2 in mei 2019 van start gaan. Dit betreft 27 woningen in deelplan west. Schrijf je in als belangstellende en ontvang een uitnodiging voor het verkoop event. 

Vogelvlucht Lokaal nieuws zondag 07 april 2019

Vogelvlucht

Klik op de knop hieronder om de vogelvlucht te zien.

Klik op de afbeelding hieronder om de vogelvlucht vergroot te zien.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden