Wandgrimeurs

Actueel

Nieuws

Wekelijks inloopmoment vanaf donderdag 16 juni op de toekomstige bouwlocatie Lokaal nieuws zondag 14 mei 2023

Wekelijks inloopmoment vanaf donderdag 16 juni op de toekomstige bouwlocatie

Vanaf donderdag 16 juni tussen 16.30 en 18.00 uur bent u wekelijks van harte welkom op de toekomstige bouwlocatie. 

Wij organiseren een wekelijks inloopmoment op onze projectlocatie aan de Soesterbergsestraat 2a in Soest. U bent dan tussen 16.30 en 18.00 uur van harte welkom in de voormalige showroom. Wij zijn dan aanwezig voor de beantwoording van al uw vragen en u kunt een kijkje nemen op de toekomstige bouwlocatie.

Lagere hypotheekrente door NHG Lokaal nieuws woensdag 10 mei 2023

Lagere hypotheekrente door NHG

Bij OpZuid hebben we 33 appartementen met een koopsom onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. Met een hypotheek met NHG krijgt u korting op de hypotheekrente. Daarnaast biedt NHG nog tal van andere mogelijkheden.

Sinds januari 2023 ligt de grens van de Nationale Hypotheek Garantie op €405.000,-. Voor een woning met een koopsom onder de NHG-grens hanteren diverse geldverstrekkers een extra lagere hypotheekrente. Bij OpZuid hebben we 33 appartementen met een koopsom onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. 

Bovendien biedt de Nationale Hypotheek Garantie u als koper ook extra bescherming. U kunt bijvoorbeeld in moeilijke tijden uw woonlasten tijdelijk verlagen en wanneer u buiten uw schuld noodgedwongen uw woning moet verkopen kan zelfs uw restschuld worden kwijtgescholden. Lees meer hierover op de pagina van de Rijksoverheid. 

De NGH-garantie is een verantwoorde optie voor senioren, starters, ondernemers en flexwerkers en uitzendkrachten. Via de hyperlinkjes treft u meer informatie hierover aan. Een ervaren hypotheekadviseur kan u hierover ook uitgebreid informeren.

Inloopavond start verkoop Lokaal nieuws woensdag 03 mei 2023

Inloopavond start verkoop

Op donderdagavond 11 mei aanstaande organiseren wij een informatiemoment van 18:30 uur tot 20:00 uur in de voormalige showroom aan de Soesterbergsestraat 2a in Soest.

Komt u ook op onze inloopavond op donderdag 11 mei aanstaande?
Wij organiseren dit informatiemoment van 18:30 uur tot 20:00 uur in de voormalige showroom aan de Soesterbergsestraat 2a in Soest. U bent van harte welkom

De verkoop van de 45 appartementen van OpZuid is gestart. Op de informatieavond informeren wij u over de beschikbare appartementen, we laten u zien waar de appartementen exact komen en wat uw uitzicht wordt? 

Onder het genot van een hapje en een drankje verstrekken wij u geheel vrijblijvend alle informatie over de appartementen. U ontvangt van ons de verkoopbrochure en de contractstukken liggen ter inzage. Is het appartement van uw voorkeur nog beschikbaar, dan kunnen wij ter plekke een afspraak met u maken voor een individueel verkoopgesprek.

Bent u al koper of optant van een woning van OpZuid, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Een leuk moment om alvast eens kennis te maken met ons gehele projectteam.

De verkoop is gestart! Lokaal nieuws dinsdag 04 april 2023

De verkoop is gestart!

Na een succesvolle pre-sale waarin veel belangstellenden een appartement hebben gereserveerd, is de verkoop gestart! En goed nieuws: er zijn nog appartementen beschikbaar! De verkoopprijzen en de contractstukken, zoals de verkooptekeningen en de technische omschrijving zijn gepubliceerd op deze website.

Hoe komt u in aanmerking voor een appartement?
In OpZuid komen in totaal 45 appartementen. Welke appartement past bij u? Klik hier voor alle beschikbare types en bouwnummers.

Bij registratie als belangstellende in het project OpZuid maakt u via de website een account aan in 'Mijn VanWonen’. Nadat u uw account heeft aangemaakt en deze heeft bevestigd via de mail, vindt u in uw accountomgeving het online inschrijfformulier waar u kunt inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur.

Is er een appartement voor u beschikbaar? 
Dan neemt Majoor Makelaars contact met u op. U krijgt dan een optie op het bouwnummer en er wordt een afspraak ingepland. Tijdens dit verkoopgesprek wordt u alles verteld over het appartement en ontvangt u de contractmap met alle verkoopinformatie. Deze informatie is voor u persoonlijk beschikbaar in 'Mijn VanWonen'.

Verwachting start bouw
We verwachten in het najaar te starten met de bouw van de appartementen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Edwin Majoor van Majoor Makelaars uit Soest via telefoonnummer 035-603 62 82. 

Geef het bouwnummer van uw voorkeur door! Lokaal nieuws donderdag 09 februari 2023

Geef het bouwnummer van uw voorkeur door!

Lees hieronder alles wat van belang is om te weten!

Wat betekent een pre-sale?
De voorinschrijving (pre-sale) wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere appartementen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van indicatieve bandbreedte-prijzen. In dit stadium zijn wij in gesprek met de (onder)aannemer(s) voor het afronden van de verkoopstukken. De bandbreedteprijs heeft als doel u een richtprijs mee te geven voor het maken van een juiste keuze. Op het moment dat alle documenten en overeenkomsten definitief zijn, wordt de vaste koopsom bepaald. Tijdens deze pre-sale heeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 

Online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Schrijf u HIER in als geïnteresseerde in het project OpZuid Soest en maak een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kunt u via de button ‘online inschrijven’ uw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. U kunt maximaal 10 voorkeuren opgeven.

Is er een woning van uw voorkeur beschikbaar?
Dan nemen wij telefonisch contact met u op, waarna u wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Heeft u geen bouwnummer toegewezen gekregen, dan wordt u automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een appartement beschikbaar komt, wijzen wij opnieuw toe.

Appartement aan u toegewezen? U heeft het eerste recht tot koop!
Wanneer u een appartement krijgt toegewezen, gaan wij de concept verkooptekeningen met u doornemen, uw woonwensen bespreken en u informeren over het verdere aankooptraject. Blijft u na het gesprek enthousiast? Dan tekent u een reserveringsovereenkomst. U betaalt € 250,- voor een reservering. Het appartement blijft exclusief voor u gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop-/ en aannemingsovereenkomst.

Heeft u vragen?
Neemt u dan contact op met Majoor Makelaars via telefoonnummer 035-603 6282 of e-mail info@makelaarsmajoor.nl.

De verkoopprocedure toegelicht! Lokaal nieuws dinsdag 31 januari 2023

De verkoopprocedure toegelicht!

Stap voor stap naar uw nieuwe thuis.

Online inschrijven
U wilt graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen. U schrijft zich in via de knop interesse op deze website en wordt door middel van nieuwsbrieven op de hoogte gehouden.
Informatiemoment
VanWonen heeft u als belangstellende via de nieuwsbrief uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens een informatiemoment op woensdag 8 februari aanstaande. U heeft van de architect en de ontwikkelaar een uitleg gekregen over het plan. Daarnaast bent u door de klantmanager geïnformeerd over het verkoopproces. 
Bekijken en kiezen, de voorinschrijving
De voorinschrijving (pre-sale) is gestart. U kunt zich inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Ga naar de website van OpZuid Soest. Hier vindt u alle informatie over de appartementen, zoals de concept verkoopplattegronden en technische omschrijving. Kies uw favoriete bouwnummer(s), vul het digitale inschrijfformulier volledig in en vergeet deze niet te ondertekenen. Nadat de inschrijving is gesloten volgt de digitale toewijzing. U kunt meerdere voorkeuren opgeven. Schrijf alleen in voor het appartement of de appartementen waar u ook echt wilt wonen en maak hierin een volgorde van uw voorkeur. 
TIP: Lukt het niet om digitaal in te schrijven, breng dan gerust even een bezoek aan onze klantmanager Edwin Majoor van Majoor Makelaars, hij helpt u graag hiermee.
De toewijzing
Als u een appartement toegewezen heeft gekregen, dan krijgt u hiervan een telefonisch bericht. Er wordt een afspraak met u gemaakt voor een verkoopgesprek. 
Het verkoopgesprek
Tijdens het verkoopgesprek vertelt de klantmanager u alles over het appartement en het aankoopproces. Al uw vragen worden beantwoord en de mogelijkheden worden doorgenomen om het appartement aan uw woonwensen te laten voldoen.
TIP: Het is goed om u op dit moment al te laten informeren over uw financiering en de mogelijkheden voor de evt. verkoop van uw eigen woning. Zo weet u waar u aan toe bent, alvorens u de definitieve aankoopbeslissing neemt.
Beslissen en reserveren
Na het verkoopgesprek heeft u een week bedenktijd, waarna u de woning kunt reserveren tot aan start verkoop. U heeft de woning nog niet officieel gekocht, maar door ondertekening van de reserveringsovereenkomst heeft u wel het eerste recht tot koop.
Start verkoop
De verkoopdocumenten zijn definitief en de koopsom is bekend. U wordt uitgenodigd om de uitgebreide verkoopmap door te spreken. Op basis van dit gesprek maakt u de keuze en bepaalt u of u wilt wonen in OpZuid.
Ondertekening overeenkomst
U koopt het appartement! U tekent de koop- en aannemingsovereenkomst. Bij OpZuid koopt u veilig met een goedgekeurde koop- en aannemingsovereenkomst van het Woningborg Garantiefonds.
De financiering
Natuurlijk weet u al dat u uw woning kunt financieren. Nu gaat u dit ook echt regelen. Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst heeft u hiervoor twee maanden de tijd. Uiteraard bent u vrij in het kiezen van uw eigen hypotheekadviseur en hypotheekvorm.
Kennismaken met uw nieuwe buren
In OpZuid woont u straks niet alleen. Wij vinden het belangrijk dat u vroegtijdig in contact komt met uw nieuwe buren. Tijdens een gezellige kopersavond maakt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis met uw nieuwe buren. Het bouwteam zal hier ook bij aanwezig zijn, zodat u een gezicht heeft bij de mensen die straks uw appartement gaan bouwen.
Kopersbegeleiding
Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst wordt u door de kopersbegeleider van onze aannemer uitgenodigd om uw persoonlijke woonwensen te bespreken. Denk hierbij aan extra stopcontacten en lichtpunten en bezoeken aan de showrooms voor tegels, sanitair en de keuken. De kopersoptielijst uit de verkoopmap vormt het uitgangspunt voor dit kopersgesprek.
Naar de notaris
Aan alle voorwaarden is voldaan, u heeft de financiering rond en wij hebben voldoende woningen verkocht. Gefeliciteerd, u kunt naar de notaris. De sloop van de bestaande opstallen wordt aangekondigd en de bouw van uw nieuwe appartement kan snel beginnen!
De bouw
Gedurende de bouw blijft VanWonen u informeren over de voortgang door middel van nieuwsbrieven. Uiteraard worden mijlpalen als de start van de bouw, het hoogste punt, kijkdagen en de oplevering zoveel mogelijk gezamenlijk gevierd. 
De oprichting van de Vereniging van Eigenaars
Voor de oplevering van het eerste appartement wordt u door de beheerder van de Vereniging van Eigenaars (de VVE) uitgenodigd voor de eerste vergadering. Voor het eerste jaar na de oplevering zal VanWonen het beheer van de VVE uitbesteden aan een externe beheerder. De beheerder zal zich tijdens deze eerste oprichtingsvergadering aan u voorstellen en u zult gezamenlijk een bestuur kiezen.
De oplevering en wonen
Uw nieuwe appartement wordt aan u opgeleverd. Een feestelijke dag! Zodra u de sleutels heeft ontvangen kunt u eindelijk gaan genieten van uw nieuwe thuis!

Evenementen

22 jun
Start verkoop event De Biezemtuin
De Biezemtuin

Meer weten

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden