Actueel

Nieuws

Inschrijving fase 4 gesloten Lokaal nieuws maandag 09 maart 2020

Inschrijving fase 4 gesloten

De inschrijving voor fase 4 is gesloten. De makelaars nemen vandaag/morgen contact op met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. 

Als de kandidaten allemaal gebeld zijn zullen wij een e-mail sturen naar alle inschrijvers, die geen woning toegewezen hebben gekregen, met de melding dat zij niet bij de eerste ronde van de toewijzing zitten.

Mochten er kandidaten afzien van een woning, wordt er opnieuw een toewijzingsronde (met loting e.d.) gedaan. Je maakt dus nog steeds kans op een woning.   

Doordat er elke ronde weer een toewijzing en loting wordt gedaan, kunnen we helaas geen indicatie afgeven over jouw kansen op een woning.

Zodra er voor alle woningen een koop-/aannemingsovereenkomst is getekend laten we dit uiteraard weten.

Online verkoop fase 4 gestart Lokaal nieuws dinsdag 18 februari 2020

Online verkoop fase 4 gestart

De online inschrijving voor de 44 woningen in fase 4 van De Groene Hoogte is gestart.

De online inschrijving voor de 44 woningen in fase 4 van De Groene Hoogte is gestart. De prijslijst, brochure, verkooptekeningen en voorwaarden voor inschrijving zijn te downloaden en het online digitale inschrijfformulier is in jouw account beschikbaar. Inschrijven kan tot en met zondag 8 maart 2020 23.59 uur. 

De start van de bouw voor deze fase is al voor de bouwvak gepland dus wonen in jouw nieuwe woning is dan al mogelijk vanaf medio 2021. 

Heb je vragen over deze fase of de inschrijving? De makelaars staan je graag te woord. 

Status fase 2 en 3 Lokaal nieuws maandag 17 februari 2020

Status fase 2 en 3

In verband met een beroep op de omgevingsvergunning van fase 2 en 3 zijn wij genoodzaakt de verkoop en bouw voorlopig op te schorten

In verband met een beroep op de omgevingsvergunning van fase 2 en 3 zijn wij genoodzaakt de verkoop en bouw voorlopig op te schorten. Nu wij niet kunnen starten met de bouw van fase 2 wordt de capaciteit van ons bouwbedrijf ingezet om fase 4, te weten 44 eengezinswoningen versneld in verkoop te brengen en te realiseren. Deze woningen gaan in maart 2020 in verkoop en de bouw van deze woningen start dan nog in juni 2020. Deze fase kan zo snel starten omdat hier reeds een onherroepelijke omgevingsvergunning voor is.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden