Ferdinand Huyck

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Soest - Soest
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Uniek wonen in Soest: met nieuwbouwproject Ferdinand Huyck realiseren we 14 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen in jaren ’30 stijl.

HET PROJECT
Aan de prachtige Ferdinand Huycklaan in Soest gaan we 14 twee-onder-een-kap- en 2 vrijstaande woningen in jaren ’30 stijl realiseren. Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck is nog ontwikkeling en in samenspraak met de omgeving zorgen we dat de woningen passen in de prachtige, landelijke omgeving van de Ferdinand Huycklaan.

DE LOCATIE
Nieuwbouwproject Ferdinand Huyck is gelegen tussen de Kerkstraat en de Ferdinand Huycklaan, vlakbij het centrum van Soest. De woningen hebben door hun (gedeeltelijke) vrije uitzicht een landelijk karakter. Avontuurlijk wonen op steenworp afstand van het mooie centrum van Soest.

Wil je op de hoogte blijven van dit mooie project? Schrijf je dan in www.ferdinandhuyck.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ferdinand Huyck
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Soest.

Aanmelden